0
0
0

4465 Ялинкові іграшки. Новорічні собаки. Classic Design. Набір для вишивки хрестом

Відгуки:
(0)
  • Виробник: Classic Design
  • Код товару: 93652
  • Артикул: 4465
  • Наявність: Нема в наявності
Основні характеристики
Всі характеристики
Розмір: 20х30 см
Техніка: Вишивка нитками рахунковим хрестом (схема на папері)
Комплектація: Набір
Тип продукції: Іграшки, підвіски та фігурки
Тематика: Новий Рік та Різдво

Classic Design – німецька компанія з виробництва товарів для вишивання. Відмінна якість, відповідність європейським стандартам – ось за що люблять рукодільниці продукцію цієї компанії. Серед наявних дизайнів ви без зусиль зможете вибрати й купити набір для вишивки хрестом Classic Design. У серії представлених наборів є зображення тварин, квіткові композиції, сюжетні картини. Ваша робота стане гарним подарунком до будь-якого торжества або ж прикрасить ваш будинок.

Купувати набори вишивки хрестом Classic Design – зручно і практично. В одному комплекті ви отримаєте тканину для вишивання, нитки муліне, голку, кольорову схему і докладну інструкцію. 

4465 Ялинкові іграшки. Новорічні собаки. Classic Design. Набір для вишивки хрестом допоможе створити комплект красивих і оригінальних підвісок з вишивкою. 

склад набору 4465 Ялинкові іграшки. Новорічні собаки. Classic Design входить: канва Darice 14 пластикова прозора , бавовняне муліне DMC ( Франція) на органайзері, кольорова символьна схема, голка, інструкція .

Матеріали розраховані на створення 8 іграшок.

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.