0
0
0

7113-F Забавна летюча миша. Чарівна Мить. Дерев'яні заготовки для декупажу

Відгуки:
(0)
  • Виробник: Чарівна Мить
  • Код товару: 91667
  • Артикул: 7113-F
  • Наявність: 1000
Основні характеристики
Всі характеристики
Розмір: 5x5 см
Техніка: Декупаж та розпис
Комплектація: Виріб з фанери
Тип продукції: Іграшки, підвіски та фігурки
Тематика: Хелловін (Helloween)

Чарівна Мить – український виробник товарів для рукоділля, який встиг завоювати довіру багатьох рукодільниць.
Під ТМ Чарівна Мить виробляється велика кількість наборів і схем для вишивання різних вишивальних технік, наборів для творчості, серед яких кожен зможе вибрати набір на свій смак.

Крім того, український виробник пропонує різні дерев'яні заготовки для декупажу.

7113-F Забавна летюча миша. Чарівна Мить. Дерев'яні заготовки для декупажу являє собою плоску або об'ємну фігурку з дерева, яку можна задекорувати застосовуючи різні техніки і прикрасити нею інтер'єр.

*,*Заготовка зроблена з фанери.

Розмір: 5х5 см

7113-F має рівну поверхню, на яку зручно і легко наносити лак, фарбу, серветки для декупажу. Дерев'яні фігурка не має ніякого покриття і ідеально підходять для декупажу, так як мають вбираючі властивості і не потрібно додатково використовувати грунтовку, щоб трималися фарби або лак.

Таку дерев'яну заготовку можна використовувати не тільки для декупажу. Її можна обтягувати тканиною, розфарбовувати фарбами, обклеювати папером, декорувати намистинами і квіточками.  Якісна фанера гарантує те, що виріб з такою основою будуть радувати господарів довгі роки. Такий матеріал з часом не деформується, не розшаровується і не втрачає свій привабливий вигляд.

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.