0
0
0

31043 Леопард в джунглях. Dream Art. Набір алмазної мозаїки (квадратні, повна)

Відгуки:
(0)
  • Виробник: Dream Art
  • Код товару: 103277
  • Артикул: 31043
  • Наявність: 1000
Основні характеристики
Всі характеристики
Розмір: 41x55 см
Техніка: Алмазна мозаїка
Комплектація: Набір
Тип продукції: Картини
Вид каменів: Квадратні

Алмазний живопис або алмазна мозаїка - це викладення акриловими камінчиками барвистих картин за схемою нанесеною на полотно, що покрито клейовим шаром. На відміну від вишивання, Діамантова Вишивка вимагає менше сил і часу, а результат при цьому виходить яскравий, насичений і блискучий.

У набір входить: полотно з нанесеною символьною схемою і клейовою основою для викладання камінців. Символьна схема зверху покрита захисною плівкою. Надається ключ до схеми і докладна інструкція, пінцет, пластиковий олівець з силіконовою подушечкою , акрилові квадратні зверху грановані камінці, розфасовані у пакетики. У набір також входить невелика тарілочка для зручності роботи з камінням. Набір запакований в щільну картонну коробку, яка надійно захищає комплектуючі від пошкодження і має презентабельний вигляд.

В кінці роботи рекомендується щільно притиснути каміння до полотна, щоб відбулася повна фіксація і покрити готову роботу акриловим лаком.

Готова робота виглядає барвисто і оригінально. Закінчений виріб може бути використаний в якості прикраси інтер'єрів будинків, а також стане незвичайним подарунком.



Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.