0
0
0

12112 Лавандова настрій. Світ можливостей. Канва з нанесеним малюнком

Відгуки:
(0)
Основні характеристики
Всі характеристики
No. of Cores: 25х25 см
Комплектація: Канва з надрукованим малюнком
Тип продукції: Картини
Техніка: Друкований хрест
Тематика: Інші квіти, дерва, рослини

В роботі з 12112 Лавандова настрій. Світ можливостей. Канва з нанесеним малюнком не виникне ніяких складнощів, а готова вишивка порадує гарним сюжетом.

Канва з нанесеним малюнком - відмінний варіант для початківців вишивальниць. А для досвідчених майстринь - це можливість відпочити від складних процесів. Адже нанесений на канву малюнок дозволяє вишивати картину, додатково не використовуючи схеми, і не вдаючись до техніки «лічильний хрест». Разом з такою канвою, ви зможете вишивати в місцях, де незручно  розкласти схему (наприклад, в літаку, на пляжі). І вишивка вийде в більш короткі терміни в порівнянні з вишивкою в техніці «лічильний хрест».

В якості основи виробник Світ можливостей використовує канву – Aida 14. Це жорстка тканина з переплетенням ниток 4х4 і чітко вираженими квадратами.  На такий канві хрестики виходять завжди рівними і красивими. А завдяки своїй жорсткості на ній можна вишивати і без п`ялець, що також полегшить роботу початківцям майстриням. 

У комплект до кожної схемою йде розшифровка ниток муліне: DMC, Anchor, Finca, Madeira, Gamma, ПНК ім.Кірова.

Нитки в комплект не входять.

За вашим запитом наші менеджери зможуть підібрати необхідні матеріали.



Расшифровка бисера(Preciosa):

Номер цветаВес,грамм
Характеристики
Processor
No. of Cores 25х25 см
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.