0
0
0

16383 10/0 чеський бісер Preciosa, 50 г, жовтий, непрозорий крейдяний глазурований

Відгуки:
(0)
  • Виробник: Preciosa Ornela
  • Код товару: 37102
  • Артикул: 16383
  • Наявність: Нема в наявності
Основні характеристики
Всі характеристики
Тип продукції: Бісер
Серія товарів: Chalk Sfinx and Terra Color Dyed
Вага: 50 г.
Вид бісеру: Бісер №10 Preciosa
Колір: Жовтий

Preciosa є світовим лідером у виробництві скляного бісеру з широкою палітрою кольорів, огранювання та покриття. Чеський бісер Preciosa Ornela визнаний у всьому світі за відмінну якість та оптимальну вартість. Цей бісер відмінно підійде для виготовлення біжутерії, предметів хобі, різдвяних прикрас, вишивки одягу, взуття та аплікацій, аксесуарів для дому або традиційних бісерних виробів.

Розмір 10/0 – діаметр бісеринки 2.2-2.4 мм.

Мінімальний розмір отвору 0.8 мм.

Кількість бісеру на 1 г – приблизно 91 шт.

Кількість бісеру 10/0 за 1см – приблизно 7 шт.

В упаковці 50 г.

Фарбування – Chalk Sfinx and Terra Color Dyed – непрозорий крейдяний глазурований. Поверхнево пофарбовані блискучі непрозорі оксамитові бісерини. Колір у типі dyed створюють напиленням кольорового шару на застигле скло. Потім воно проходить термічне або хімічне закріплення фарбування, а потім полірування. Бісеринки такого типу можуть на сонці втратити свій блиск, а при попаданні спиртовмісних продуктів і парфумів — полиняти і залишити розлучення на одязі. Відмінно підходить для вишивки картин та ікон.

Увага! Колір бісеру може відрізнятись від того, що ви бачите на екрані. Номер партії може не співпадати із тим, що на фото. Назви відтінків бісеру є описовими і не можуть бути головним критерієм при виборі необхідного вам відтінку.


Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.