0
0
0

01262 10/0 чеський бісер Preciosa, 50 г, зелений, кристальний сольгель

Відгуки:
(0)
  • Виробник: Preciosa Ornela
  • Код товару: 61620
  • Артикул: 01262
  • Наявність: 1000
Основні характеристики
Всі характеристики
Тип продукції: Бісер
Серія товарів: Crystal Solgel
Вага: 50 г.
Вид бісеру: Бісер №10 Preciosa
Колір: Зелений

Preciosa є світовим лідером у виробництві скляного бісеру з широкою палітрою кольорів, огранювання та покриття. Чеський бісер Preciosa Ornela визнаний у всьому світі за відмінну якість та оптимальну вартість. Цей бісер відмінно підійде для виготовлення біжутерії, предметів хобі, різдвяних прикрас, вишивки одягу, взуття та аплікацій, аксесуарів для дому або традиційних бісерних виробів.

Розмір 10/0 – діаметр бісеринки 2.2-2.4 мм.

Мінімальний розмір отвору 0.8 мм.

Кількість бісеру на 1 г – приблизно 91 шт.

Кількість бісеру 10/0 за 1см – приблизно 7 шт.

В упаковці 50 г.

Фарбування – Crystal Solgel – напівпрозорий пастельних відтінків. Це додаткова гамма кольорів до бісеру серії Natural Transparent. Намистинки нагадують акварельні фарби легкі, напівпрозорі, чудово поєднуються з кабошонами, стразами, перлами тощо. Ідеально підходить для плавних переходів у вишивці та плетінні бісером. Насичені відтінки цієї серії починаються на цифри 011, бліді відтінки – 012. Дуже стійкий до зовнішніх впливів.

Увага! Колір бісеру може відрізнятись від того, що ви бачите на екрані. Номер партії може не співпадати із тим, що на фото. Назви відтінків бісеру є описовими і не можуть бути головним критерієм при виборі необхідного вам відтінку.


Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.