0
0
0

03910 10/0 чеський бісер Preciosa, 50 г, червоні та коричневі смуги на білому, непрозорий полосатий

Відгуки:
(0)
  • Виробник: Preciosa Ornela
  • Код товару: 35720
  • Артикул: 03910
  • Наявність: 1000
Основні характеристики
Всі характеристики
Тип продукції: Бісер
Серія товарів: Opaque Striped
Вага: 50 г.
Вид бісеру: Бісер №10 Preciosa
Колір: Білий

Preciosa є світовим лідером у виробництві скляного бісеру з широкою палітрою кольорів, огранювання та покриття. Чеський бісер Preciosa Ornela визнаний у всьому світі за відмінну якість та оптимальну вартість. Цей бісер чудово підійде для виготовлення біжутерії, предметів хобі, різдвяних прикрас, вишивки одягу, взуття та аплікацій, аксесуарів для дому чи традиційних бісерних виробів.

Розмір 10/0 – діаметр бісеринки 2.2-2.4 мм.

Мінімальний розмір отвору 0.8 мм.

Кількість бісеру на 1 г – приблизно 91 шт.

Кількість бісеру 10/0 за 1см – приблизно 7 шт.

У упаковці 50 г.

Фарбування – Opaque Striped – непрозорий бісер смугастий із кількох кольорів. Зовні схожий на пластиковий, але насправді це пофарбоване скло. Поверхня його гладка і майже без блиску, наскільки цього можна досягти на скляній намистині. У побуті зустрічається під назвою: керамічний бісер. Вдало підходить для будь-якої вишивки та плетіння будь-яких виробів, особливо в орнаментальних у поєднанні з бісером фарфор. Бісер Opaque Striped дуже стійкий до втрати кольору.

Увага! Колір бісеру може відрізнятись від того, що ви бачите на екрані. Номер партії може не збігатися із тим, що на фото. Назви відтінків бісеру є описовими і не можуть бути головним критерієм при виборі необхідного вам відтінку.

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.