0
0
0

10110 10/0 чеський бісер Preciosa, 50 г, коричневий, прозорий

Відгуки:
(0)
  • Виробник: Preciosa Ornela
  • Код товару: 15335
  • Артикул: 10110
  • Наявність: 1000
Основні характеристики
Всі характеристики
Тип продукції: Бісер
Серія товарів: Natural Transparent
Вага: 50 г.
Вид бісеру: Бісер №10 Preciosa
Колір: Коричневий

Preciosa є світовим лідером у виробництві скляного бісеру з широкою палітрою кольорів, огранювання та покриттяЧеський бісер Preciosa Ornela визнаний у всьому світі за чудову якість та оптимальну вартість. Цей бісер чудово підійде для виготовлення біжутерії,предметів хобі, різдвяних прикрас, вишивки одягу, взуття та аплікацій, аксесуарів для дому або традиційних виробів з бісеру.

Розмір 10/0 – діаметр бісеринки 2.2-2.4 мм.

Мінімальний розмір отвору 0.8 мм.

Кількість бісеру в 1 г – приблизно 91 шт.

Кількість бісеру 10/0 в 1смприблизно 7 шт.

В упаковці 50 г.

Фарбування – Natural Transparent – прозорий бісер без покриття із тонованого скла, тобто фарба знаходиться усередині скла. При вишивці він просвічується і виглядає трохи світліше, ніж у пачці. Відрізняється натуральністю блиску. В побуті зустрічається під назвою ""скло"". Рекомендується використовувати для вишивки фону, що допоможе візуально виділити основні деталі. На його тлі непрозорий бісер буде видно чіткіше. Добре підійде для вишивки складок,прожилок листочків та темних тіньових місць на картинці. Бісер не вигоряє і не стирається.

Увага! Колір бісеру може відрізнятись від того, що ви бачите на екрані. Номер партії може не співпадати із тим, що на фото. Назви відтінків бісеру описові і не можуть бути головним критерієм при виборі необхідного вам відтінку.

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.